Dagbloemen, Schemeren, Op marmer. Een driedelige gedichtenreeks. Auteur Mieke Mintjes onder pseudoniem Sacrajewa. Fotowerk: fotograaf Wim Mintjes.  Uitgegeven door BDU Boeken. jaar uitgave 2007.
Uitverkocht
Spinsels. Gebundelde verhalen en gedichten ( door de ogen van een kat) Auteurs Wolf en Sacrajewa ( Mieke Mintjes) Fotowerk Wim Mintjes. Drukkerij Het Jonk. Jaar van uitgave 2005. Geschreven ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Dierentehuis De Wagenrenk, Wageningen
Opbrengst geheel ten bate van het dierentehuis.
100 jaar ONO. Uitgeverij Kontrast. Jaar uitgeva 2001. Fotografie Jan Boelens. Honderd jaar geleden wordt de naam Oranje Nassau’s Oord voor het eerst verbonden aan het woord ‘zorg’. Op 21 oktober 1901 geeft koningin-moeder Emma haar landgoed de bestemming van sanatorium voor longlijders. 
Dit jubileum is voor Mieke Mintjes – Beumer  aanleiding geweest om het verleden van het landgoed onder de loep te nemen. Een historie die de lezer meevoert op een reis vanaf het jaar 1357 tot het jubileumjaar 2001.

Liefde. Top-bundel. Proza en gedichten. Uitgeverij Kontrast. Jaar van uitgave 2002. Hierin drie gedichten van Mieke Mintjes onder pseudoniem Sacrajewa.

De Renkumse en Heelsumse beedalen. Auteur Ruud Schaafsma. Jaar van uitgave 2012. Hierin opgenomen een gedicht van Mieke Mintjes.

Een dichtbundel ter nagedachtenis aan dichter Ed Klein Goldewijk (edKG) en  ten bate van Pax Kinderhulp. Uitgeverij Boekenplan Maastricht.  Jaar van uitgave 2010. Hierin opgenomen vijf gedichten van Mieke Mintjes onder pseudoniem Sacrajewa.

Van 2010 tot en met 2013 verschenen met regelmaat artikelen van Mieke Mintjes met fotografie van Wim Mintjes in dit Lifestyle Magazine dat uitgegeven werd door de koninklijke uitgeverij BDU.

  Van 1993 tot 2012 was Mieke Mintjes werkzaam als freelance journalist voor het nieuwsblad Hoog en Laag.
Sinds een aantal jaren organiseren de dichterssite Webtales in samenwerking met restaurant De Liefde  een maandelijkse wedstrijd.  Deze wedstrijd is tot stand gekomen door toedoen van Mieke Mintjes.
Wedstrijd